Lange-Muller, K. - Kwaaie schapen

Schrijver:
Titel: Kwaaie schapen
ISBN: 9789029567015
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 174 pp. Nieuw.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,25
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De Duitse schrijfster (1951) werd wegens 'niet-socialistisch' gedrag als 16-jarige van de middelbare school in de DDR verwijderd. Deze tegendraadse houding culmineerde 1984 in haar vertrek naar West-Berlijn. In haar hoofdzakelijk uit vertellingen bestaand werk verwerkt Lange-Muller haar ervingen uit haar kleurrijke leven. Soja is heet de ik-vertelster in deze bijzondere liefdesroman, die in 1987 in Berlijn speelt. De uit het oosten naar het westen van Berlijn vetrokken Soja raakt met huid en haar verliefd op de zelfbewuste en charmante Harry. Als zij erachter komt dat hij zwaar aan drugs verslaafd is, poogt zij hem te redden, maar raakt zelf ook steeds meer aan lager wal. In de door Harry na zijn dood nagelaten notities over de afgelopen periode blijkt Soja niet genoemd te worden. Toch blijft zij hem trouw. Uitstekende, maar niet makkelijke roman over het Berlijn van de jaren '80, over een hopeloze, maar toch liefdevolle relatie en over het het fenomeen verslaving. Mooi eigentijds taalgebruik.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lange-Muller, K. - Kwaaie schapen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.