Greenland, S. - Stralend schoon / overleven als pooier in L.A.

Schrijver:
Titel: Stralend schoon / overleven als pooier in L.A.
ISBN: 9789049900601
Taal: Nederlands
Uitgever: TM
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 320 pp. Nieuw.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Marcus Ripps krijgt te horen dat de fabriek waar hij werkt naar China gaat verhuizen maar emigreren is wat hem betreft geen optie. Ondertussen runt zijn vrouw Jan een boetiek die niet uit de rode cijfers komt, heeft hij al weken geen seks meer gehad, komt zijn hasjrokende schoonmoeder bij hen inwonen en wil hij niet dat zijn zoon ook maar iets te kort komt.
Het tij lijkt te keren als hij de winstgevende stomerij van zijn broer erft. Maar achter de gevel van Stralend schoon blijkt een bloeiende escortservice te schuilen. Marcus moet zien te overleven als pooier in L.A., de politie van zich afschudden en boven alles voorkomen dat Jan ontdekt waar hij mee bezig is.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Greenland, S. - Stralend schoon / overleven als pooier in L.A.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.