Brinkgreve, C. Velde, E. - Wie wil er nog moeder worden?

Schrijver:
Titel: Wie wil er nog moeder worden?
ISBN: 9789045703831
Taal: Nederlands
Uitgever: Augustus
Bijzonderheden: 2006, Paperback, 270 pp. Nieuw.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Moeders met kinderen zijn dubbel belast. Ze zorgen graag zelf voor hun kinderen en werken meestal in deeltijd in tegenstelling tot vaders. Deeltijdwerk belemmert echter de carrierekansen. Vrouwen die eerst hun carriere opbouwen, lopen medische risico's als ze op latere leeftijd een baby willen. Kortom, er is geen gelijkheid tussen mannen en vrouwen. De auteurs stellen dat kinderen voor de hele maatschappij van belang zijn. Ze pleiten ervoor dat de overheid en het bedrijfsleven vrouwen meer ruimte gegeven om hun biologische functie uit te kunnen voeren zonder negatieve effecten. Met aanbevelingen. Auteur Christien Brinkgreve is hoogleraar sociale wetenschappen. Auteur Egbert te Velde is emeritus-hoogleraar voortplantingsdeskundige. In de eerste zes hoofdstukken worden de (persoonlijke) geschiedenis, biologie en evolutie behandeld. Het interessantste deel volgt daarna. De oproep van de auteurs om het anderszijn van vrouwen beleidsmatig te accepteren, is vernieuwend. Geschikt voor iedereen die zich met emancipatie bezighoudt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.