Jordan, T. - Alles telt

Schrijver:
Titel: Alles telt
ISBN: 9789047201144
Taal: Nederlands
Uitgever: Artemis & Co
Bijzonderheden: 2009, Paperback, 221 pp. Nieuw.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Alles om haar heen wordt door de humoristische en slimme Grace, ex-onderwijzeres, afgestudeerd in de exacte wetenschappen, geteld. Een iets andere soort passie herkende ze bij haar grote voorbeeld Nikola Tesla (heeft echt bestaan, in zijn tijd beroemd, maar nu vergeten; wel werden zijn uitvindingen en theorieen door o.m. Edison en Rontgen gepikt). Tesla verdwijnt naar de achtergrond als ze een leuke vriend krijgt die haar tot hulpverlening aanzet. Het lijkt te werken, maar helaas is het dan ook gedaan met haar libido, ze wordt flegmatiek, de medicijnen laten haar zwellen, haar brein wordt warrig. Ze zet de vriend de deur uit. Totdat alles zich -zo ongeveer- ten goede keert. Dit debuut uit 2008 van de Australische Toni Jordan (1966) wordt in vele talen vertaald. En dat is zeer te begrijpen: ze schreef een fantastische (en hier uitstekend vertaalde) roman, waarin ze speels en humoristisch omgaat met haar hoofdpersoon, de 'hersengymnastiek' en de omgeving. De lezer zal het jammer vinden dat de laatste pagina is bereikt!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jordan, T. - Alles telt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.