Djaout, T. - De laatste zomer van de rede

Schrijver:
Titel: De laatste zomer van de rede
ISBN: 9789055158997
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep B.V., Uitgeverij Van
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 127 pp. Nieuw.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Boualem Yekker is boekhandelaar. Hij drijft een kleine boekhandel in een land dat meer en meer in de greep raakt van fundamentalisten, de Waakzame Broeders. Boualem Yekker heeft een bijzondere band met boeken. Zij zijn voor hem ?onwankelbare vrienden, die de eeuwen en de jaren in zich dragen, zonder ook maar iets van hun kracht en helderheid te verliezen?. Maar in wat hij later de laatste zomer van de rede zou gaan noemen, worden de eerste tekenen van een onheilspellende toekomst zichtbaar. Brigades Verlichte Verlossers maken de stranden onveilig, bij wegversperringen vallen jonge bebaarde mannen de inzittenden van auto?s ? vooral de vrouwen ? lastig. Na de zomer wordt de situatie steeds ernstiger. Wanneer kinderen hem bekogelen met stenen en hij geregeld wordt opgepakt en dreigbrieven ontvangt, vraagt Boualem Yekker zich af of boeken nog wel redding kunnen brengen. 'De laatste zomer van de rede', een poëtische vertelling van grote kracht en schoonheid, is het politieke testament van de Algerijnse schrijver en journalist Tahar Djaout. In 1993 werd hij door fundamentalisten op brute wijze voor zijn huis vermoord.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Djaout, T. - De laatste zomer van de rede

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.