Kader Abdolah, Rutger Kopland, Sander de Kramer, Ingmar Heytze (en and

Schrijver:
Titel: Alhambra Thuis. Catalogus Alhambra festival/Soeterbeeck programma
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijmegen, KU Nijmegen, 2003
Bijzonderheden: Slappe kaft, 72 bladzijden. Ruim geïllustreerd. In zeer goede staat!
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Interviews met kunstenaars als Marjoleine Boonstra, Rene Brouns, Diederik Grootjans, Harmen de Hoop, Keiko Sato, Igor Sevcuk, Bert Sissingh, Nur Tarim, Marieke Vriend, Inette van Wijck en Lee Eun Young, Aboudramane, Willie Bester, Romouald Hazoume, Esko Mannikko, Moke, Mohammed El Morabet en Santiago Rodriguez Olazabal. Samen met Museum Het Valkhof organiseerde Circus Colourful City van 6 tot en met 14 september het Alhambrafestival. Ook het Alhambra paleizencomplex in Granada is een toonbeeld van een vruchtbaar samengaan van oosterse en westerse kunstvormen. Deze bron van inspiratie heeft kunstenaars, muzikanten en artiesten verleid tot een act met het thema 'thuis'. Highlights: expositie twintig internationale kunstenaars, een fotowand van Nijmeegse scholieren en drie revue-avonden. Het Museum trekt met zijn spraakmakend gebouw en bijzondere collecties duizenden bezoekers tot ver buiten Nijmegen.
Verder lezen

De Juffertoren

De Juffertoren uit Schildwolde

Logo De Juffertoren

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Alle aangeboden boeken zijn tweedehands. Dat betekent dat de boeken allemaal lichte gebruikssporen hebben. Deze worden niet allemaal beschreven. Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld. Hinderlijke gebreken worden wel vermeld.
Wanneer u nog niet eerder bij ons heeft besteld, kunnen we om betaling vooraf vragen. Na afspraak is afhalen vaak ook mogelijk. Boekwinkel De Juffertoren staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder KvK-nummer 59501359. U ontvangt van ons altijd een (digitale) factuur.
Let op: de bij het boek genoemde verzendkosten zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland met PostNL. Andere verzendwijzen zijn na afspraak ook mogelijk:
Nederland:
DPD: Pakket versturen naar een huisadres in Nederland voor € 6,29
DPD: Pakket naar een Pickup parcelshop in Nederland voor € 5,05
België:
DPD: Pakket versturen naar een huisadres in België voor € 7,15
DPD: Pakket naar een Pickup parcelshop in België voor € 6,65
A message for booklovers outside the EU: due to the high sipping costs over 90% of all orders are cancelled by buyers. Please inform before ordering. Thank you!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kader Abdolah, Rutger Kopland, Sander de Kramer, Ingmar Heytze (en anderen) - Alhambra Thuis. Catalogus Alhambra festival/Soeterbeeck programma

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Juffertoren

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Juffertoren
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Juffertoren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Juffertoren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Juffertoren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.