Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kader Abdolah, Rutger Kopland, Sander de Kramer, Ingmar Heytze (en and

Schrijver: Kader Abdolah, Rutger Kopland, Sander de Kramer, Ingmar Heytze (en anderen)
Titel: Alhambra Thuis. Catalogus Alhambra festival/Soeterbeeck programma
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijmegen, KU Nijmegen, 2003
Bijzonderheden: Slappe kaft, 72 bladzijden. Ruim geïllustreerd. In zeer goede staat!
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Interviews met kunstenaars als Marjoleine Boonstra, Rene Brouns, Diederik Grootjans, Harmen de Hoop, Keiko Sato, Igor Sevcuk, Bert Sissingh, Nur Tarim, Marieke Vriend, Inette van Wijck en Lee Eun Young, Aboudramane, Willie Bester, Romouald Hazoume, Esko Mannikko, Moke, Mohammed El Morabet en Santiago Rodriguez Olazabal. Samen met Museum Het Valkhof organiseerde Circus Colourful City van 6 tot en met 14 september het Alhambrafestival. Ook het Alhambra paleizencomplex in Granada is een toonbeeld van een vruchtbaar samengaan van oosterse en westerse kunstvormen. Deze bron van inspiratie heeft kunstenaars, muzikanten en artiesten verleid tot een act met het thema 'thuis'. Highlights: expositie twintig internationale kunstenaars, een fotowand van Nijmeegse scholieren en drie revue-avonden. Het Museum trekt met zijn spraakmakend gebouw en bijzondere collecties duizenden bezoekers tot ver buiten Nijmegen.
Verder lezen

De Juffertoren

De Juffertoren uit Schildwolde

Logo De Juffertoren

Alle aangeboden boeken zijn tweedehands. Dat betekent dat de boeken allemaal lichte gebruikssporen hebben. Deze worden niet allemaal beschreven. Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld. Hinderlijke gebreken worden wel vermeld.

Wanneer u nog niet eerder bij ons heeft besteld, kunnen we om betaling vooraf vragen. Na afspraak is afhalen vaak ook mogelijk. Boekwinkel De Juffertoren staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder KvK-nummer 59501359. U ontvangt van ons altijd een (digitale) factuur.

Let op: de bij het boek genoemde verzendkosten zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland met PostNL. Andere verzendwijzen zijn ook mogelijk:

Nederland:
Kiala (bezorging bij een Kialapunt): 3,95 euro;
DPD (bezorging thuis): 5,95 euro.

Belgi├ź:
Kiala (bezorging bij een Kialapunt): 7,50 euro;
DPD (bezorging thuis): 6,75 euro.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kader Abdolah, Rutger Kopland, Sander de Kramer, Ingmar Heytze (en anderen) - Alhambra Thuis. Catalogus Alhambra festival/Soeterbeeck programma