Engeland, Dirk Van. - Is weer oorlog ! Duffelaars vertellen ov

Schrijver:
Titel: Is weer oorlog ! Duffelaars vertellen over het dagelijks leven, de Bevrijding en de V-bommen. Deel II.
Uitgever: Duffel, De Grooten Duffelaar, 2010
Bijzonderheden: Softcover, 2769p., 24x17cm., ills. in z/w., als nieuw.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Anno 2010, 70 jaar na het uitbreken en 65 jaar na het einde van WO II, was het de hoogste tijd om de lokale getuigen over dit laatste grote wereldconflict aan het woord te laten. Hoe overleeft men vijf jaar krijgsgevangenschap in Duitsland? Wat gebeurde er ondertussen in het verre Rusland met een oostfronter, die duidelijk andere keuzes gemaakt had? Hoe beleefde een kind de tumultueuze meidagen van 1940? Waarom doolden er wekenlang Belgische reservisten door Frankrijk? Hoe raakte een creatieve duizendpoot in het web van de militaire collaboratie? En waarom belandde een veelbelovende advocaat in een Duits concentratiekamp? Deze en vele andere vragen vinden een antwoord in ?T is weer oorlog, een verzameling van 30 Duffelse getuigenissen over WO II. Geen academisch feitenrelaas maar de lotgevallen van de gewone man of vrouw uit de kleine straat in een veel te grote oorlog. Soms rauw en ongefilterd, dan weer emotioneel en ontroerend, maar altijd recht uit het hart. Een beklijvend tijdsdocument van de laatste Duffelse getuigen, dat de grenzen van het lokale overstijgt.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Engeland, Dirk Van. - Is weer oorlog !  Duffelaars vertellen over het dagelijks leven, de Bevrijding en de V-bommen.  Deel II.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.