Borgers, Gerrit., Nieuwenhuijzen, Kees, Nord, Max, Hugo Pos, Stichting

Schrijver:
Titel: Schrijvers prentenboek van Suriname
ISBN: 9789023471233
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam : De Bezige Bij n.d. (1979) 9023471237 9789023471233
Bijzonderheden: paperback 40pp als nieuw, orig foto's
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een lieflijke etalering van de zgn. erkende Surinaamse auteurs, waarbij vooral aandacht is besteed aan de categorie die zich als pioniers opvallend manifesteerden met proza, poezie en toneel; taal die literatuur bleek te zijn. Het zijn de predikers van het zwart-chauvinisme, het nationalisme en het anti-kolonialisme. De kranteknipsels, handschriften, affiches e.d. geven samen met de vnl. informele foto's, het prentenboek een even eerlijk als onwaarschijnlijk karakter, waardoor zich een gevoel van authenticiteit en weemoed opdringt. Een kostbaar (en zorgvuldig verzorgd) document aan een volk dat auteurs baart, die zij kwijtraakt omdat zij die niet zelf kan voeden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Borgers, Gerrit., Nieuwenhuijzen, Kees, Nord, Max, Hugo Pos, Stichting voor Culturele Samenwerking, Amsterdam, Stichting Nederlands Letterkundig Museum en Documentatiecentrum, 's-Gravenhage - Schrijvers prentenboek van Suriname

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.