Tessa Paul - Tiffany

Schrijver:
Titel: Tiffany
ISBN: 9061133068
Taal: Nederlands
Uitgever: Atrium,1988
Bijzonderheden: ex- bibliotheekboek dus nu stevige hardcover geplastificeerd 128 pp in zeer goede staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vertaling van een Engelse publicatie over de Amerikaanse schilder, ontwerper en binnenhuisarchitect Louis C. Tiffany (1848-1933), een van de bekendste propagandisten van de Art Nouveau. De auteur, die een opleiding in de kunst genoot, geeft in een negental hoofdstukken - voorafgegaan door een inleiding - een overzicht van leven en werk van T.; we lezen over zijn ontwikkeling als ontwerper (ondermeer over de invloed van de Arts and Crafts Movement) en over zijn wereldberoemde onderneming. Ontwerpen voor gebrandschilderde ramen, behang, borduurwerk, lampen, keramiek en glas passeren de revue; terecht ruimt T.P. voor het glas de meeste ruimte in. Zij sluit haar boek af met enkele noten, een korte bibliografie en een register. Deze uitgave is vooral geschikt voor belangstellende liefhebbers; kenners van de periode vinden er geen opzienbarende nieuwe gegevens in. Maar: mede door de vele fraaie kleurenfoto's en de lay-out 'in stijl', een koopje!
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tessa Paul - Tiffany

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.