Visser, Bob - Beatrix in Rotterdam

Schrijver:
Titel: Beatrix in Rotterdam
ISBN: 9789491102004
Taal: Nederlands
Uitgever: Neon-Media
Bijzonderheden:
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
BEATRIX IN ROTTERDAM Beatrix in Rotterdam vertelt over de dertigjarige verbondenheid van Koningin Beatrix met de Maasstad: van haar inhuldiging in 1980, tot haar laatste belangrijke handeling, de afsluiting van de tweede Maasvlakte in 2013. Bijzondere en soms aangrijpende beelden uit het archief van TV Rijnmond laten de koningin zien als de sympathieke invoelende persoonlijkheid die zij is. Een reis door de tijd en de geschiedenis van en met Koningin Beatrix.Tegelijkertijd ziet u de ontwikkeling van Rotterdam, want onze stad is het belangrijkste decor op deze DVD. Beatrix in Rotterdam bevat o.a.: De DVD Beatrix in Rotterdam bevat o.a.: Beatrix en Claus presenteren zich als verloofd stel op de Coolsingel Viering van het 25 jarig regeringsjubileum van Koningin Beatrix in het Westland Tewaterlating van de SS Rotterdam door Prinses Juliana Doop van de Statendam door Prinses Beatrix Koningin Beatrix bezoekt de Kunsthal en de wijk Bloemhof Bezoek aan Roei- en Zeilvereeniging De Maas Lintjesregen Bezoek van Koningin Beatrix aan Overschie en aan Schiedam Loes Luca in de Afrikaanderbuurt op Koninginnedag 1992. En nog veel meer bijzondere historische beelden uit diverse archieven. Meer dan een uur Koninklijke Familie: van Koningin Wilhelmina tot Koning Willem-Alexander.
Verder lezen

Boek na Boek uit Rotterdam

Logo Boek na Boek

Betaling NA ontvangst. Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Verzendkosten(NL)Brievenbuspost:3,95; pakketpost:6,50. Vanaf 32.-- eur geen verzendkosten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek na Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek na Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek na Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek na Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek na Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.