Perrotta, Tom - Lessen in onthouding

Schrijver:
Titel: Lessen in onthouding
ISBN: 9789023427421
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij / Cargo
Bijzonderheden: 2007, 1e druk, paperback, 409 pp, als nieuw
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het welvarende Stonewood Heights, ogenschijnlijk de perfecte plek voor opgroeiende kinderen, woedt een kleinstedelijke oorlog. Conservatisme is weer in, en de gescheiden Ruth Ramsey wordt op haar vingers getikt voor haar openhartige seksuele voorlichting die ze geeft op de plaatselijke middelbare school.
De voetbalcoach van haar jongste dochter, een voormalige blower en rocker die op het dieptepunt van zijn leven de Heer heeft gevonden, wantrouwt Ruth meteen. Wanneer deze Tim en Ruth door een conflict de confrontatie wel móeten aangaan, ontstaat er een ongemakkelijke vriendschap.

Lessen in onthouding is een liefdevolle satire, waarin Tom Perrotta de krachtige emoties schetst die broeien onder de kalme oppervlakte bij de keurigste families.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Perrotta, Tom - Lessen in onthouding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.