de Koning, B - Alles onder controle, de overheid houdt u in de

Schrijver:
Titel: Alles onder controle, de overheid houdt u in de gaten
ISBN: 9789050189279
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans,2008
Bijzonderheden: pocket, 144 blz, vzkn. NL E 3,85
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- De bonuskaart van Albert Heijn als elektronisch medisch dossier? Een brief van je zorgverzekeraar als je te veel roomboter en wijn heb gekocht in een maand? Bart de Koning, achtergrondjournalist en nu redacteur van HP/De Tijd, schetst in 'Alles onder controle' een beeld van de maatschappij waarin we overal en altijd elektronisch onze voetsporen nalaten en waar zowel overheid als private ondernemingen alles van ons weten. De vraag die centraal staat in het boek is: wat gebeurt er met al die informatie en is het wenselijk dat alles van ons bekend is? Wat hebben we eraan en moeten we dat willen? Is het de dreiging van het terrorisme waardoor we accepteren dat we in alles gevolgd moeten worden, en tot waar zijn we bereid om onze privacy op te geven? Met heldere voorbeelden, overtuiging en goede krachtige argumentatie krijgt de lezer een spiegel voorgeschoteld die meer dan voldoende stof tot nadenken geeft. Het boek leest als een goed opgebouwd en uitgewerkt tijdschriftartikel met goede opbouw en strakke conclusies. Een aanrader voor de kritische geest. Met eindnoten en een literatuurlijst
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Battlefieldtours, excursies, publicaties, onderzoek, lezingen, boeken & DVD Krijgsgeschiedenis mn. Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

de Koning, B - Alles onder controle, de overheid houdt u in de gaten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DRG kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.