Burgers-Drost, Julia - ZON DOOR DE WOLKEN - 1.Huis in de zon 2

Schrijver:
Titel: ZON DOOR DE WOLKEN - 1.Huis in de zon 2.Marieken 3.Wolken van Goud - Alles Draait Om Liefde. 1: Behouden thuiskomst. 2: Als de liefde een kans krijgt. 3: De horizon blijft boeien
Taal: Nederlands
Uitgever: 2002 J.H.Kok - Kampen
Bijzonderheden: 1e druk, Hardcover, in goede staat, 543 blz. en 614 blz. SAMEN 6.00 EURO
Prijs: € 3,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info: SAMEN 6.00 EURO

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Burgers-Drost, Julia - ZON DOOR DE WOLKEN - 1.Huis in de zon 2.Marieken 3.Wolken van Goud - Alles Draait Om Liefde. 1: Behouden thuiskomst. 2: Als de liefde een kans krijgt. 3: De horizon blijft boeien Burgers-Drost, Julia - ZON DOOR DE WOLKEN - 1.Huis in de zon 2.Marieken 3.Wolken van Goud - Alles Draait Om Liefde. 1: Behouden thuiskomst. 2: Als de liefde een kans krijgt. 3: De horizon blijft boeien Burgers-Drost, Julia - ZON DOOR DE WOLKEN - 1.Huis in de zon 2.Marieken 3.Wolken van Goud - Alles Draait Om Liefde. 1: Behouden thuiskomst. 2: Als de liefde een kans krijgt. 3: De horizon blijft boeien

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
 • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.