HACK, GERT - Auto-tuning; in theorie en praktijk

Schrijver:
Titel: Auto-tuning; in theorie en praktijk
ISBN: 9020129287
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer Technische Boeken. 1995 3e druk 9020129287
Bijzonderheden: ex bibliotheekboek (stempels e.d.) 537 pp in behoorlijke staat, geplastificeerd
Prijs: € 20,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek over het tunen (opvoeren van auto's) is een lekkernij voor een grote groep autofanaten die ervan dromen en een leidraad voor een kleinere groep automobilisten die het ook daadwerkelijk willen gaan doen. Het nuttig effect voor gebruik op de openbare weg is immers nihil vanwege snelheidsbeperkende (overheids)maatregelen terwijl de directe en indirecte (o.a. brandstofverbruik) kosten erg hoog zijn. Desalniettemin geeft dit boek een uitgebreid en duidelijk overzicht van aanpassingen van diverse motor- en auto-onderdelen. De tekst is goed leesbaar en wordt prima ondersteund door foto's en tekeningen. Voor goed begrip is een goede autotechnische kennis onontbeerlijk. Het boek besluit met het geven van enkele (up-to-date) praktische tuningvoorbeelden van bekende autotypen. Geheel herziene en aangepaste druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

HACK, GERT - Auto-tuning; in theorie en praktijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.