Astrid Fobelets - Jean Lemmens, Zilversmid en lakkunstenaar

Schrijver:
Titel: Jean Lemmens, Zilversmid en lakkunstenaar
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Softcover, 30 x 24,5 cm, 80 p., 70 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058561343.
Prijs: € 14,75
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Jean Lemmens, geboren te Dilsen in 1945, is een eersteklas kunstenaar en uitstekend vakman. Een bijzonder hoge technische kwaliteit, een rijkdom aan materialen en een drang naar esthetische schoonheid kenmerken zijn werk. Lemmens is een zeer veelzijdige persoon die verschillende kunstdisciplines beoefent. Hij is voornamelijk gekend als juweelontwerper, zilversmid en lakkunstenaar. Oorspronkelijk opgeleid als graficus, genoot hij ook een opleiding boekbinden en bandversiering. De laatste twintig jaar concentreerde hij zich op het maken van lakwerken en ontwikkelde zich tot de Europese specialist in Japanse lak. Al dertig jaar doceert hij aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen, waar hij verscheidene generaties edelsmeden opleidde. Deze publicatie biedt een representatief overzicht van het oeuvre van een uniek en groot kunstenaar. De lezer maakt kennis met een wonderbaarlijke, mysterieuze en poetische wereld vormgegeven in lak, zilver en andere edele materialen.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Astrid Fobelets - Jean Lemmens, Zilversmid en lakkunstenaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.