Silvana Annicchiarico, Francoise Foulon, Pierre-Olivier Rolin

Schrijver:
Titel: Collections Connections
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 120 illustraties, tweetalig Engels/Frans, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058562333.
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Het concept 'Collections/Connections' vormt het vertrekpunt van een unieke tentoonstelling, georganiseerd door Grand-Hornu Images. De rijke designcollectie uit de 20e en de 21e eeuw van de provincie Henegouwen bevat meer dan zeventig topstukken en is de enige verzameling van de Franstalige gemeenschap toegankelijk voor het publiek. De tentoonstelling omvat de grootste namen uit de Belgische en internationale designwereld, van de art nouveau tot vandaag: Gustave Serrurie-Bovey, Shiro Kuramata, Ettore Sottsass, Maarten Van Severen, Xavier Lust, Richard Hutten, Jasper Morrison, Matali Crasset, Ronan en Erwan Bouroullec ... De tentoonstelling wordt vereeuwigd in een kwaliteitsvolle publicatie, uitgegeven door Stichting Kunstboek en Grand-Hornu Images. Naast de talrijke illustraties word dit boek verrijkt door een essay van Silvana Annicchiarico, directrice van de designcollectie van de Triennale in Milaan, en door teksten van zowel Francoise Foulon, directrice van Grand-Hornu Images, als van Pierre-Olivier Rollin, directeur van BPS 22, de expositieruimte voor hedendaagse kunst in de Provincie Henegouwen.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Silvana Annicchiarico, Francoise Foulon, Pierre-Olivier Rolin - Collections Connections

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.