Lise Coirier, Barbara Golicnik Marusic, Matej Niksic - Human Ci

Schrijver:
Titel: Human Cities Celebrating Public Space
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Softcover, 16,5 x 23 cm, 160 p., 160 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563453.
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Het centrale thema van het boek Human Cities: Celebrating public space is de openbare ruimte. Dit thema wordt zowel vanuit een theoretische, een praktische als een artistieke invalshoek benaderd. Het eerste deel ? Public for place ? focust op de menselijke netwerken en acties die een rol spelen bij het creeren van een sociaal milieu in steden. Het belicht de openbare ruimte via de interacties en netwerken die de openbare ruimte bij mensen teweegbrengt. Het tweede deel ? Place for public ? is eerder praktisch gericht en focust op methodes en middelen om de huidige problemen in hedendaagse stadsplanning aan te pakken en zo tot een betere vormgeving van de openbare ruimte te komen. Deel drie ? Public in place ? toont aan de hand van praktische voorbeelden wat er op het terrein gerealiseerd wordt/werd. In deel vier ? Public space as a common good ? wordt de openbare ruimte vanuit een artistiek oogpunt benaderd, aan de hand van grafisch materiaal dat verzameld werd tijdens de wedstrijd ?Human Cities: Places to be?.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lise Coirier, Barbara Golicnik Marusic, Matej Niksic - Human Cities Celebrating Public Space

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.