misc. - Design Biennale Interieur 2010

Schrijver:
Titel: Design Biennale Interieur 2010
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Softcover, 28,5 x 22 cm, 560 p., 550 illustraties, meertalig Nederlands/Frans/Engels/Duits, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563613.
Prijs: € 34,90
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Sedert 1968 is de Design Biennale Interieur een klassieker in de sector. Het biennale boek is de neerslag van Interieur 2010 als ontmoetingsplaats voor ontwerpers en producenten en als toonaangevend designevenement voor professionelen en designfans. De Design Biennale Interieur 2010 legt in dit boeiende naslagwerk haar ziel bloot. Haar reputatie, vernieuwing, kwaliteit en selectie van meer dan 250 designmerken actief in interieurvormgeving samen met ?the making of? en het thema ?De Nieuwe Wereld? van deze 22e editie worden in meer dan 500 bladzijden toegelicht en omschreven met o.a. essays over architect Junya Ishigami (JP), Andrea Branzi (I) e.a. Het geheel wordt aangevuld met teksten/beelden over de designer van het jaar, internationale young designers, design at work, design in Frankrijk, Groot-Brittannie, Nederland, Duitsland en praktische informatie over top designmerken.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

misc. - Design Biennale Interieur 2010

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.