G. Castermans, D. Claus, N. Claus, R. Desmet, K. Galloo, D. Viaene

Schrijver:
Titel: Kleurrijk Kortrijk, Duurzaam en sociaal ondernemen
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Softcover, 30 x 24.5 cm, 48 p., 25 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563590.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Sociale economie leeft in Kortrijk. Meer dan ooit. Een goeie tien jaar geleden werd Kanaal 127 opgericht als Startcentrum in de Sociale Economie. In de schoot hiervan werden tal van sociale ondernemingen en initiatieven ontwikkeld. Samen met de lokale besturen van Kortrijk werd gebouwd aan een warme stad, een sociale stad ook, waar het goed toeven is, voor iedereen. Een doel staat binnen de sociale economie immers steeds voorop: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de zogenaamde kansengroepen, succesvol in het arbeidscircuit integreren, hetzij in speciaal opgerichte sociale economie projecten, hetzij in traditionele, commerciele ondernemingen. Dit tijd-schrift is opgedeeld in vijf actuele, kenmerkende thema's voor de sociale economie: duurzaamheid, diversiteit, ondernemerschap, netwerking en niches. Binnen elk thema worden telkens een aantal projecten toegelicht.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Castermans, D. Claus, N. Claus, R. Desmet, K. Galloo, D. Viaene - Kleurrijk Kortrijk, Duurzaam en sociaal ondernemen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.