misc. - Jewelbook. International Annual of Contemporary Jewel A

Schrijver:
Titel: Jewelbook. International Annual of Contemporary Jewel Art 12|13
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Softcover, 25 x 20 cm, 576 p., 550 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564108.
Prijs: € 49,90
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Hedendaags juweelontwerp is zonder twijfel het resultaat van duizenden jaren vakmanschap, traditie en research. Eigentijdse juweliers gebruiken nog steeds dezelfde edele metalen en edelstenen als hun voorgangers, maar blijven experimenteren met technieken, innoveren met nieuwe materialen en eigenzinnige concepten. Jewelbook is een internationaal project dat eigentijds juweelontwerp verzamelt van?s werelds beste en meest vooruitstrevende juweliers. Jewelbook wil niet alleen innovatie en unieke creaties tonen, maar wil ook juweelontwerp als expressie van de eigentijdse cultuur promoten. 540 oogverblindende creaties, geselecteerd door een internationale jury van juweelontwerpers en designspecialisten, worden in het boek verzameld. Jewelbook zal ongetwijfeld uitgroeien tot een belangrijk internationaal referentiewerk op het vlak van de sierkunst, een tool om juweliers nog meer bewust te maken van wat leeft op internationaal niveau en de uitwisseling van ideeen en technieken aan te moedigen.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

misc. - Jewelbook. International Annual of Contemporary Jewel Art 12|13

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.