Hilde Brepoels, Johan Valcke, Francesca Zampollo - Grandma's De

Schrijver:
Titel: Grandma's Design. Food Inspires Design
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Hardcover, 26 x 21 cm, 192 p., Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564757.
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Grootmoeders en designers, traditie en innovatie, gaan hand in hand in het Europese project 'Grandma?s Design'. In Belgie, Finland, Italie, Nederland en Turkije werden in totaal meer dan 75 grootmoeders gefilmd en geinterviewd terwijl ze een ?authentiek? bakrecept bereidden. De focus lag daarbij op zowel het recept als het verhaal erachter, het erfgoed en de couleur locale. Het doel was niet alleen de kennis en de tradities bewaren, maar ook om ze via een eigentijdse kijk nieuw leven in te blazen. Professionele food- en productdesigners, chefs en kunstenaars werden uitgenodigd om een nieuw concept te bedenken geinspireerd op een van de klaargemaakte recepten. Designers uit de vijf landen kozen een grootmoeder uit, ontmoetten haar en creeerden samen met haar een nieuw ?bakconcept?. Dit kan een recept zijn, maar ook een verpakking of een voorwerp. De mooiste, origineelste of meest vernieuwende resultaten van deze samenwerking tussen grootmoeders en designers werden verzameld in dit rijk geillustreerd boek.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hilde Brepoels, Johan Valcke, Francesca Zampollo - Grandma's Design. Food Inspires Design

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.