Vriens, Jacques - Een stelletje mooie vrienden

Schrijver:
Titel: Een stelletje mooie vrienden
ISBN: 9001554628
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff - Groningen
Bijzonderheden: 2002, 176 pp paperback (boek is in zeer goede staat!) Staat van het boek: 9.5
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jacques Vriens - Een stelletje mooie vrienden
(Wolters-Noordhoff - Groningen)
ISBN 9001 55462 8
uitgave uit 2002
176 pp paperback
(boek is in zeer goede staat!)
Staat van het boek: 9.5

Bij David thuis wordt ingebroken. David, zijn buurmeisje Renie en zijn beste vriend Appie zijn verontwaardigd. Davids vader schakelt de politie in, maar Appie heeft daar weinig vertrouwen in. Hij schrijft op school een briefje "De Knikker leidt de zaak. Volgens mij kan hij er niets van. We gaan vanmiddag op onderzoek uit. Afzender Appie." Zo begint de speurtocht van een stelletje mooie vrienden.
Recensie(s)

David, Renie, Appie en Ida besluiten zelf een onderzoek in te stellen wanneer er bij David en bij Renie ingebroken is. De twee jongens en twee meisjes zijn aan elkaar gewaagd. Verliefdheid, vriendschap en loyaliteit komen ruimschoots aan de orde in dit verhaal. Tegenstellingen tussen de oude volkswijk Bloemenbuurt en de dure villawijk worden uitgespeeld: de afwezige, rijke, werkende ouders tegenover de gezellige, open, maar duidelijk minder bemiddelde ouders. Ook in de klas komen de verschillen naar voren. Uiteindelijk is het viertal de plaatselijke politie-agent, de Knikker, toch nog te slim af. Jammer van het voorkomende grove taalgebruik. Goed leesbaar, onderhoudend verteld verhaal dat voor de doelgroep veel herkenbaars bevat. Geïllustreerd met vlotte, schetsmatige pentekeningen. Bijpassende omslagtekening in zachte kleuren. Vanaf ca. 10 jaar.

Prijs €3,- excl verzendkosten
(verzendkosten €3,32)
Bij besteding vanaf €20,- GRATIS verzending!!
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
De verzendkosten bedragen €3,32 (beneden de 350 gram), €4,15 (boven de 350 gram of €6,95 (pakketpost)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vriens, Jacques - Een stelletje mooie vrienden Vriens, Jacques - Een stelletje mooie vrienden Vriens, Jacques - Een stelletje mooie vrienden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.