Ton van Wijlen - Voedsel vergaren van eigen land

Schrijver:
Titel: Voedsel vergaren van eigen land
ISBN: 9789061342984
Taal: Nederlands
Uitgever: Bigot & Van Rossum 1e druk 1987 9789061342984
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover(gemakkelijk in de tuin) 192pp. in goede staat
Prijs: € 7,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Zelf voorzienend worden op voedsel gebied is het onderwerp van dit boek. De auteur vat dit heel breed op, zodat o.a. de veehouderij (koeien, geiten, schapen, pluimvee, konijnen) groente- en fruitteelt, het bijenhouden, maar ook het verzamelen van voedsel in de vrije natuur beschreven worden. Door deze brede opzet kan de behandeling van de onderwerpen niet al te diepgaand worden. De schrijver wijst dan ook regelmatig op de noodzaak meer gespecialiseerde boeken te raadplegen. Het taalgebruik is erg enthousiast, maar niet al te moeilijk. De zwart-witte illustraties zijn summier. Hoewel voor een diepere kennis van de onderwerpen gespecialiseerde boeken niet gemist kunnen worden geeft het boek aan enthousiaste 'zelfvoorzieners' een indruk van wat men in Nederland zelf zou kunnen telen. Met enkele fraaie kleurenfoto's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ton van Wijlen - Voedsel vergaren van eigen land

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.