Eric Joustra A.H.J. van der Sterre - Logistiek in de praktijk

Schrijver:
Titel: Logistiek in de praktijk Stappenplan voor beleid tot en met realisatie
ISBN: 9789020724745
Taal: Nederlands
Uitgever: Stenfert Kroese, Educatieve Partners BV 1e druk 1994 9789020724745
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover 284pp. in goede staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteurs, werkzaam bij KPMG en Stork, proberen in dit boek aan studenten bedrijfskunde en logistiek in het hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs de praktische beginselen van logistiek duidelijk te maken. Dat betekent naast aandacht voor de bekende logistieke concepten met name concentratie op implementatie-problematiek zoals de beperkingen die een functionele structuur met zich meebrengt. Voorts wordt de praktische kant van het boek benadrukt door een voorbeeldbedrijf dat in elk van de hoofdstukken terugkeert. Aan de orde komen onderwerpen als strategie en logistiek, logistieke analyse, de opstelling van een logistiek plan en de implementatie van logistieke processen. Het boek bevat veel schema's en bovendien een begrippen- en literatuurlijst. Door de aandacht voor integratie van logistiek en organisatie ook geschikt voor managers die zich met logistieke problemen bezighouden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eric Joustra A.H.J. van der Sterre - Logistiek in de praktijk    Stappenplan voor beleid tot en met realisatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.