Ferdinandusse, Rinus - Als sterren naar de hemel gaan

Schrijver:
Titel: Als sterren naar de hemel gaan
ISBN: 9789060055151
Taal: Nederlands
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheden: 2004, 1e druk, paperback, z/w foto`s, 382 pp, als nieuw
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Lang geleden, toen de televisie nog niet bestond, dromden honderdduizenden Nederlanders elke week naar de bioscoop. Om te zien hoe de Sterren in Hollywood straalden. Hoe de Goden en Godinnen van het witte doek hun verhalen sponnen, van liefde en verlangen, van rijkdom en romantiek, van afgunst en wraak. Maar er waren ook vele Nederlanders, die wisten dat in Hollywood de duivel woonde. Daarom moest de jonge scholier Rinus Ferdinandusse spijbelen om Greta Garbo voor het eerst te zien lachen! En stiekem een schoolmiddag overslaan om te zien of de kus van Cary Grant en Ingrid Bergman inderdaad één minuut duurde.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ferdinandusse, Rinus - Als sterren naar de hemel gaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.