Godelieve Van den heuvel-Janssens - Ikebana Ohara, A Song of Fl

Schrijver:
Titel: Ikebana Ohara, A Song of Flowers
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Hardcover, 29 x 24 cm, 144 p., Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564542.
Prijs: € 39,90
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Een 80ste verjaardag kan je niet zomaar laten passeren en al helemaal niet als het de verjaardag is van een van Belgie?s Ikebana pioniers. Met Ikebana Ohara. A Song of Flowers wil Godelieve Van den heuvel-Janssens geen punt achter haar rijkgevulde Ikebana carriere zetten maar eerder een feestelijk uitroepteken. A Song of Flowers is opgebouwd uit twee delen, Ikebana-leken of beginnende studenten worden in een intrigerend eerste deel ingewijd in de geheimen van de kunst, de verschillende stijlen en hun betekenis. Stapsgewijs worden de verschillende niveaus richting Ohara meesterschap verkend. Het tweede deel is een inspirerende verzameling van Van den heuvel-Janssens? beste werk, haar warmste herinneringen en opvallende hoogepunten van haar carriere, dit alles op schitterende wijze in beeld gebracht door fotograaf en mede-ikebanist Peter Staes. A Song of Flowers is een persoonlijk boek, een best of boordevol inspiratie en een absolute must have voor elke Ohara student, leraar of bewonderaar.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Godelieve Van den heuvel-Janssens - Ikebana Ohara, A Song of Flowers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.