Hermsen, Ivo - Een afdaling in het verleden. Archeologisch onde

Schrijver:
Titel: Een afdaling in het verleden. Archeologisch onderzoek van bewoningsresten uit de prehistorie en de Romeinse tijd op het terrein Colmschate-Skibaan (gemeente Deventer).
Taal: Nederlands
Uitgever: Gemeente Deventer, Deventer - Reeks : Rapportages Archeologie Deventer. Nr. 19.
Bijzonderheden: Paperback, 2007, 268 blz. Met 172 foto's, tekeningen, plattegronden, kaarten en een index. Afm. 21 x 29,5 cm.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Colmschate is in Oost-Nederland de grootste onderzochte nederzetting uit de Prehistorie. Dit boek geeft een gedetailleerd beeld van het dagelijks leven in Colmschate tussen 5000 v. Chr en 400 n. Chr. Huizenbouw, voedselopslag, waterwinning, ambachtelijke bezigheden en de omgang met dieren komen aan bod. De potten, pannen, gereedschappen, munten en maalstenen van de oudste Colmschaters worden beschreven. Exemplarisch voor de nederzetting is de vondst van een bouwoffer in de vorm van een messing beeldje van de overwinningsgodin Victoria. Zij werd toevertrouwd aan de bodem, vlak naast de ingang van een op Romeinse manier gebouwde boerderij.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hermsen, Ivo - Een afdaling in het verleden. Archeologisch onderzoek van bewoningsresten uit de prehistorie en de Romeinse tijd op het terrein Colmschate-Skibaan (gemeente Deventer).

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.