redactie - De muze als motor / II Beeldende kunst in Brabant 19

Schrijver:
Titel: De muze als motor / II Beeldende kunst in Brabant 1945-1996 / druk 1
ISBN: 9789070149574
Taal: Nederlands
Uitgever: Beyerd , De Pont, Van Abbemuseum 1996 9789070149574
Bijzonderheden: grote paperback met flappen 195pp in goede staat, fraai geillustreerd
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit fraai geïllustreerde en helder vormgegeven boek hoort, met het meer historische eerste deel (a.i.'s deze week), bij exposities over naoorlogse Brabantse kunst in De Beyerd (Breda), De Pont (Tilburg) en het Van Abbemuseum (Eindhoven). Om de relatie tussen de kunst en de provincie te leggen hanteren deze drie instellingen echter verschillende criteria, waardoor een breed maar discutabel panorama ontstaat. Wat het boek zeker in Brabant zelf onmisbaar maakt, zijn vooral de drie gedegen en goed geïllustreerde artikelen over de regionale schilderkunst, beeldhouwkunst en performance/installatiekunst in de periode 1945-1990. Verder wordt het werk van de 22 exposanten uit De Pont en het Van Abbemuseum toegelicht in korte, verhelderende artikelen, geschreven door diverse kunstcritici en medewerkers van de verschillende instellingen. Los van de exposities en zelfs los van de Brabantse noemer geeft deze uitgave een aardig beeld van een niet onbelangrijk deel van de Nederlandse actuele kunst. Met (soms paginagrote) afbeeldingen in kleur en zwartwit.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie - De muze als motor / II Beeldende kunst in Brabant 1945-1996 / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.