Post, Janny - De Tien Geboden voor de Nieuwe tijd

Schrijver:
Titel: De Tien Geboden voor de Nieuwe tijd
ISBN: 9789073798595
Taal: Nederlands
Uitgever: Akasha, Uitgeverij 2000 9789073798595
Bijzonderheden: paperback 64 pp als nieuw, gesigneerd door schrijfster
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het leven van Jezus en zijn hieraan verbonden boodschap dient als voorbeeld voor de mens van nu - er voorbereiding naar het Aquariustijdperk. De veranderingen zijn in de vorige eeuw zeer ingrijpend geweest. Eeuwenlange gebruiken lijken te zijn doorbroken en te zijn hervormd tot andere vormen van leven en beleven. De mens van vandaag kan keuzes maken in een veelvoud van normen en waarden. De door Jezus geïnspireerde "Tien Geboden voor de Nieuwe Tijd" zijn een ondersteuning in het leven van nu en de daaraan verbonden veranderingen. Je kunt ze langzaam tot je laten doordringen om de diepgang te ervaren en ze een plaats in je dagelijks leven te geven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Post, Janny - De Tien Geboden voor de Nieuwe tijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.