Koeck, Paul - Le petit Belge

Schrijver:
Titel: Le petit Belge
ISBN: 9789023416548
Taal: Nederlands
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: 2004, 1e druk, paperback, 286 pp, als nieuw
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Le petit Belge draait het aanvankelijk om een overval op een geldtransport: daarbij is niet alleen veel geld verdwenen, maar zijn ook een aantal voor een Duitse minister belastende papieren in de verkeerde handen terechtgekomen. En dan is er nog een tweede zaak: bij een overval op een juwelier wordt de kluis met juwelen leeggeroofd.
Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken en waarom zit er een luchtje aan de overval op de juwelier? Dat is niet alleen een vraag voor de recherche. Ook de verzekeringsmaatschappij heeft er belang bij. Michael 'Mich' Adam, die onder vele schuilnamen opereert en ook wel 'Le petit Belge' wordt genoemd, wordt ingehuurd.
Via Brussel reist Mich naar de Spaanse kust en naar Duitsland, en raakt hij stukje bij beetje verzeild in de hogere regionen van de Duitse politiek. Hij zit een bende onderwereldfiguren op de hielen, die ook zo hun connecties hebben in de bovenwereld. Wie zijn Michs tegenstanders, wie kan hij wel vertrouwen? En hoe krijgt hij de onderste steen boven?
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koeck, Paul - Le petit Belge

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.