Jong, Jac. J. de - Boekje voor Promotiepartij van Dr Jac. J. de

Schrijver:
Titel: Boekje voor Promotiepartij van Dr Jac. J. de Jong, met tekst en tekeningen van Oene Schreuder. Leiden IJdo 1925
Uitgever:
Bijzonderheden: Promotieprent Leiden geneeskunde 23-5-1924 ; 4º, 20 p. met menu, tafelschikking, 17 afbeeldingen en 28 handtekeningen. Op de kaft: Societeit Minerva.
Prijs: € 299,75
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Handtekeningen van de promovendus, en o.a. van: van Spengler, van der Hout, Oene Schreuder, Suermondt, Meis, Steenhuis, Nolens, Marx, Muller, Broers;Jan van Ees; Elion; v.d. Spek; Wilbrenninck; van der Nagel; Kleyn; v.Dullemen; van Stockum.Bij de afbeeldingen: passie voor boeken, mobilisatie in 1914, praeses medische faculteit, Sinterklaas, paardrijden, jacht, reis Zweden, liefde voor het toneelaantekeningen van Mr H.W. Bosscha uit 1969, etc. Hierbij: grote portretfoto als arts op latere leeftijd en aantekeningen van Mr H.W. Bosscha uit l969, o.a. over Jan van Ees en over de opdracht van Slauerhof aan De Jong in diens boek over Oost-Azie.
Verder lezen

Arine van der Steur

Arine van der Steur uit Den Haag

Logo Arine van der Steur

Verzending doorgaans al de volgende dag, Niet goed? Geld terug. Zie ook onze webshop www.arinevandersteur.nl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arine van der Steur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arine van der Steur
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arine van der Steur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arine van der Steur vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arine van der Steur kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.