Herwig Todts (ed.), Claire Van Damme, Valerie Verhack e.a - Jan

Schrijver:
Titel: Jan Cox , Profiel van een kunstenaarschap
Uitgever: , Stichting Kunstboek, 2008,
Bijzonderheden: Hardback, 300x250mm, 336p, , ISBN-10: 9789058562838 ISBN-13: 9789058562838, Dutch (NL) edition ISBN 9789058562838.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
De Belgische kunstschilder Jan Cox (1919-1980) speelde een betekenisvolle rol in de naoorlogse kunstgeschiedenis. Hij was medeoprichter van de kunstenaarsgroep La Jeune Peinture Belge en raakte ook nauw betrokken bij de Cobra-beweging. Van 1956 tot 1974 woonde en werkte Cox in Boston (USA). Bij zijn terugkeer naar Belgie werd hij opgenomen in de kunstenaarskring van Galerie De Zwarte Panter in Antwerpen.Aanvankelijk maakte Cox vooral abstract werk, maar later kregen zijn werken een eerder magisch, surreeel karakter. Hij onderscheidde zich van zijn tijdgenoten door zijn keuze van mythologische en religieuze thema's in combinatie met de existentiele problematiek.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herwig Todts (ed.), Claire Van Damme, Valerie Verhack e.a - Jan Cox , Profiel van een kunstenaarschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.