Bakes, Molly - Cake pops: het leuke bakboek

Schrijver:
Titel: Cake pops: het leuke bakboek
ISBN: 9789044732856
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheden: 2012, 96pp, hardcover, ***NIEUW***
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Je hebt kookboeken en knutselboeken, en dan is er ‘Cake Pops. Het leuke bakboek’. Cake pops zijn bolletjes cakekruimels-met-boterglazuur op lollystokjes die in chocoladeglazuur zijn gedoopt en verder gedecoreerd met suikerpasta en eetbare inkt. Voor de binnenkant zijn er drie basisrecepten voor cake en bijpassende glazuur: vanille, chocola en citroen. Merkwaardig is dat er behalve zelfrijzend bakmeel in de chocolade- en citroencakes óók bakpoeder en zuiveringzout wordt gebruikt. Het grootste deel van het boek bestaat uit aanwijzingen voor de versiering van de buitenkant. Inderdaad zijn het prachtige kunstwerkjes die het vooral op trouwfeesten en kinderpartijtjes goed zullen doen. De basisinstructies zijn duidelijk en van instructieve kleurenfoto’s voorzien. De diverse ontwerpen (zoals vogeltjes, clowns, kerstballen, rammelaars, hartjes, paaseieren) zijn voor 20 pops, en beslaan 1 pagina tekst en 1 paginagrote kleurenfoto. Tot slot staan enkele pagina’s met tips en een register. Een leuk boekje voor de zoetekauw die van knutselen houdt en een uitdaging zoekt.
Verder lezen

De Boekenval uit Kortenhoef

Logo De Boekenval

Vooral boeken over koken en culinaire geschiedenis, maar ook andere onderwerpen. Naast verzenden via DHL of PostNL is ophalen in Kortenhoef mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bakes, Molly - Cake pops: het leuke bakboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenval

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenval
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenval een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenval vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenval kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.