Claus, Hugo - Alibi

Schrijver:
Titel: Alibi
ISBN: 9023446135
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 1985, 1e druk, gebonden met stofomslag, blauw linnen band, 81 pp, in goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bij eerste lezing kan men als thema's in deze bundel van de genoegzaam bekend zijnde Claus liefde en dood onderscheiden. Het is de onmiskenbare verdienste van de gedichten dat ze bij herlezing tonen dat deze thema's slechts benaderingswijzen zijn, zoals ook de poezie zelf, van de drang de wereld in al haar aspecten te doorgronden, in Claus' eigen woorden: 'natuur, kennis, identiteit'. Zijn 'handelskenmerken' zijn er alle: o.a. de vitale schijnbaar nonchalante zeggingskracht, de ironie en scepsis - ook t.a.v. zichzelf - de verhullingstechnieken die garanderen dat hij zich alleen blootgeeft aan de goede lezer, en de al dan niet bewerkte bijdrage van anderen (hier Valery). Ondanks de kwantitatief sterk verschillende 8 delen is het stilistisch en inhoudelijk een coherent boek geworden, dat niet over het hoofd gezien kan worden.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Claus, Hugo - Alibi

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.