Groeneveld, Johan / Dusee, Femke - Jaarboek schaatsen / 2013

Schrijver:
Titel: Jaarboek schaatsen / 2013
ISBN: 9789045315430
Taal: Nederlands
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: 2013, 144 pp
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuw en ongelezen/ onbeschadigd boek (hardcover).
Nieuwprijs 24,95 euro.

**


'Jaarboek Schaatsen 2013' brengt het internationale schaatsseizoen 2012/2013 maand voor mand in beeld en blikt vooruit op het seizoen 2013/2014 met als speciale highlight de aankomende Olympische Winterspelen in het Russische Sotsji in februari 2014. Met de vele kleurenfoto's beleven we opnieuw de successen van onder anderen Sven Kramer en Ireen Wüst van het afgelopen seizoen en zien we hoe de Nederlandse ploegen zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Behalve de wedstrijden van de ISU schaatskalender besteedt dit jaarboek ook aandacht aan andere schaatsdisciplines, waaronder shorttrack, kunstrijden en marathonschaatsen. Tot slot is er een overzicht van de belangrijkste uitslagen van het voorbije seizoen en is de wedstrijdkalender van het komend seizoen opgenomen. Kortom: een onmisbaar naslagwerk voor elke schaatsliefhebber.
Kopers van dit boek krijgen bovendien online toegang tot te downloaden invulschema's om zelf de uitslagen van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen 2013/2014 in te vullen.


Recensie(s)

Een uitgave met ruim honderdtachtig kleurenfoto?s en begeleidende teksten. Het schaatsjaar (oktober 2012-september 2013) wordt chronologisch doorgenomen, waarbij naast het langebaanschaatsen ook aan shorttrack, marathons en inlineskaten aandacht wordt besteed. Zowel nationale als internationale wedstrijden passeren de revue met uiteraard wat meer aandacht voor de kampioenschappen. Aan het eind wordt vervolgens nog kort gekeken naar de trainingsaccommodaties van Heerenveen en Almere plus de besluitvorming hierover; ook is er een vooruitblik op de Olympische locatie Sotsji. Het boek sluit af met de uitslagen van de World Cup-wedstrijden en de diverse Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen. Met register.
--------------------------------------------------------------------------------
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groeneveld, Johan / Dusee, Femke - Jaarboek schaatsen  / 2013

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lapresse

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met lapresse
  • Na uw bestelling ontvangen u en lapresse een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lapresse vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • lapresse kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.