Hoes, Jan - Homeopathie totaalvisie op ziekte en gezondheid

Schrijver:
Titel: Homeopathie totaalvisie op ziekte en gezondheid
ISBN: 9789020243680
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij 2002
Bijzonderheden: paperback 178pp in zeer goede staat, ongelezen 9789020243680
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijver is een succesvolle homeopathische arts die al vanaf het begin van zijn carriere belangstelling had voor het met blijvend resultaat genezen van mensen. Zijn in begrijpelijke taal geschreven boek is een stimulerend pleidooi voor homeopathie. Dit boek is geen zelfmedicatieboek, zoals de meeste boeken over homeopathie. Alle aspecten van deze natuurlijke geneeswijze passeren de revue: de geschiedenis, de grondbeginselen, de bereidingswijze, het wetenschappelijk onderzoek, enzovoort. Ook hoe een consult verloopt en hoe homeopathie werkt worden niet vergeten. Er worden voorbeelden gegeven van de proefnemingen met homeopathische middelen en hoe men tot een constitutioneel beeld komt en nog veel meer. Het boek is boeiend geschreven en leest als een roman, toch is het nergens oppervlakkig. Een buitengewoon compleet boek dat, zoals te verwachten valt, een begrippenlijst, een literatuurlijst en een adressenlijst bevat. Het is een boek dat zowel bij leken, geinteresseerden als ook bij allen die beroepsmatig met homeopathie te maken hebben, zal aanslaan.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoes, Jan - Homeopathie    totaalvisie op ziekte en gezondheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.