Ford, Donna - Het stiefkind

Schrijver:
Titel: Het stiefkind
ISBN: 9789069748405
Taal: Nederlands
Uitgever: Arena
Bijzonderheden: 2007, 288 pp, goed exemplaar
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een moedig en openhartig boek, waarin Donna Ford vertelt over haar grote geheim, dat zij na jarenlang zwijgen openbaar maakt.? Hameeda Lakho in het voor-woord van Het stiefkind
Toen Donna vijf was ging haar vader met zijn nieuwe vriendin Helen samenwonen. Al snel bleek dat Helen Donna niet kon luchten of zien. Als haar man niet thuis was schold zij het meisje uit voor ?kleine heks?, ?duivel? en erger. De kleine Donna werd veelvuldig geslagen, uitgehongerd, misbruikt en opgesloten, waardoor Donna haar stiefmoeder ging geloven: ze was een slecht kind.
Na zes lange, vreselijke jaren gingen haar vader - die veel in het buitenland verbleef en nooit iets had gemerkt - en Helen uit elkaar. De elfjarige Donna kon eindelijk de scherven van haar gebroken jeugd bij elkaar rapen. In 2003. inmiddels zelf moeder van drie kinderen, daagde ze haar stiefmoeder voor het gerecht. Bijna dertig jaar na dato werd Helen alsnog veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.
Donna Ford (1959) werkt als kunstenares en is moeder van drie kinderen. Na alles wat ze heeft meegemaakt is het bewonderenswaardig met hoeveel enthousiasme en optimisme zij door het leven gaat.
Verder lezen

Westfrisius Boeken

Westfrisius Boeken uit Amsterdam

Gratis bezorging in Amsterdam, binnen en straal van ca. 5 km.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ford, Donna - Het stiefkind

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Westfrisius Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Westfrisius Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Westfrisius Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Westfrisius Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Westfrisius Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.