Problemen met e-mail Sinds gisteren 17:00 uur worden onze e-mails niet meer bij Gmail en andere Google adressen afgeleverd. Onze excuses hiervoor! Aan de oplossing wordt gewerkt.

Verheyen, Jef (1932-1984). - 'Itegem'.

Schrijver:
Titel: 'Itegem'.
Uitgever: Coupure, 1972
Bijzonderheden: Screenprint printed on aluminium, 54 x 76 cms.
Prijs: € 450,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: From the portfolio 'Itegem' containing 5 screenprints. Signed 'Jef Verheyen' in the lower right, annotated '39/125' in the lower left. Examined, condition fine. Framed, under passe-partout. SEE ILLUSTRATION.

Luiscius uit s-Hertogenbosch

Logo Luiscius

Verzendkosten binnen Nederland brievenbuspost: Euro 4,25 Pakket Nederland:Euro 6,00 Belgie: euro 8,00 Duitsland: euro 9,00 Other countries p.o.r.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verheyen, Jef (1932-1984). - 'Itegem'.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Luiscius

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Luiscius
  • Na uw bestelling ontvangen u en Luiscius een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Luiscius vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Luiscius kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.