Grün , Anselm . [ isbn 9789079956074 ] - Vertrouw op je Kracht

Schrijver:
Titel: Vertrouw op je Kracht . ( Moedig doorgaan in tijden van crisis . ) Crises horen bij het leven. Ze kunnen je in elke levensfase treffen en je confronteren met je diepste zorgen en angsten. Veel mensen verliezen de moed en hun vertrouwen in het werk.
ISBN: 9789079956074
Taal: Nederlands
Uitgever: Forte Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: genaaide paperback met flappen in als nieuwe staat - 4514 - 1e dr 2011 - 157 p - 280 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Anselm Grün laat zien hoe je in tijden van crisis je angsten kunt overwinnen en met behulp van de gaven van de geest (zoals wijsheid, verstand, sterkte, kennis en het weten en het ontzag voor God) je innerlijke kracht kunt hervinden en nieuwe energie voor de toekomst kunt opdoen. Anselm Grün is ook zeer praktisch. Hij raadt aan om niet in paniek te raken, het hoofd koel te houden, kleine stappen te zetten, te bidden, goede raad te zoeken en kansen te ontdekken.

Vertrouw op je kracht is een hart onder de riem: je kunt elke crisis overwinnen!

De wereldwijd bekende benedictijn heeft door zijn vele ontmoetingen weet van wat een crisis in het leven van een mens te weeg brengt. Met zijn kennis van filosofie, psychologie en theologie (de Bijbel weet veel van crises) en zijn ervaringen als monnik probeert hij ook in cursussen (dit boek lijkt daarvan het resultaat) een weg te wijzen hoe je tijdens een crisis je angst kunt overwinnen. (Raak niet in paniek, houd het hoofd koel, zet kleine stappen, vraag raad, bid.) Op verrassende wijze brengt hij daarbij de Heilige Geest ter sprake. Met hulp van de gaven van de Geest (wijsheid, verstand, sterkte, ontzag voor God), vanouds in de kerk aangewend en afgesmeekt, kan een mens zijn innerlijke kracht hervinden en met creativiteit (kracht) nieuwe energie (energeia) voor de toekomst opdoen om de crisis te doorstaan. Voor velen zal dit boek zeker een hart onder de riem op de levensweg vormen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grün , Anselm . [ isbn 9789079956074 ] - Vertrouw op je Kracht . ( Moedig doorgaan in tijden van crisis . ) Crises horen bij het leven. Ze kunnen je in elke levensfase treffen en je confronteren met je diepste zorgen en angsten. Veel mensen verliezen de moed en hun vertrouwen in het werk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.