Kooten, Kees van & Bie, Wim de & Bazen, Roel [foto`s] - Ons ken

Schrijver:
Titel: Ons kent ons. De types van Kooten en de Bie.
ISBN: 9789061693918
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam De Harmonie 1e druk 1993 9789061693918
Bijzonderheden: geb. paperback geen pp-nummering zeer goed, foto's in kleur
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Zoals Prof.Dr.Ir. P. Akkermans al schr3ft in 'M3n Voorwoord': 'Vrijwel iedere pagina van dit fotoboek gaf me dan ook een schokje van herkenning'. Deze portrettengalerij is inderdaad een feest voor ieder die de afgelopen 13 jaar de programma's van Van Kooten en De Bie heeft gevolgd, want al de beroemd geworden types (maar ook een aantal dat slechts eenmaal optrad) staan erin: Dirk, De Positivo's ('Sinds Gert en Hermien van God los z3n geraakt, rust er stukken meer zegen op ons werk'), de gebroeders Temmes ('Do ist de Bahnhof'), H.J. Bussink, oud-verzetsstr3der, De Vieze Man, Memien Holboog, Dr. R. Clavan, H. van der Vaart en Tjolk Hekking, Jetje en Koosje Veenendaal, F. Jacobse en Tedje van Es, Ralph en Thea Ternauw etc., allemaal schitterend gefotografeerd in full-color en van toepasselijke bijschriften voorzien. Ook de werkel3k verbluffende imitaties van Thijs Wöltgens, Ed van Thijn en Hans Alders kregen een plaats. Een aardig detail is dat Thea Ternauw haar vestje op een gegeven moment kennelijk naar een kledingbeurs heeft gebracht, waar het oog van de voorzitster van de Gerrit Braks Fanclub, Dien Meibos, erop is gevallen. Toptien-boek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kooten, Kees van & Bie, Wim de & Bazen, Roel [foto`s] - Ons kent ons. De types van Kooten en de Bie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.