Ekman, K. - De dwaas

Schrijver:
Titel: De dwaas
ISBN: 9789057131240
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1997. 405 pp Nieuw.
Prijs: € 4,25
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Niet zozeer een schelmenroman als wel een verhaal waarin mythe en werkelijkheid ten nauwste met elkaar zijn verweven. Het beschrijft de ontwikkeling van een mythisch natuurwezen dat in zijn vijfhonderdjarig bestaan in verschillende menselijke gedaanten levenservaring opdoet tot hij ten slotte in de volmaakte eenheid van lichaam en geest, in de liefde voor een vrouw, de zin van het leven begrijpt en kan sterven. De middeleeuwen, renaissance, de tijden van alchemie en astrologie, de godsdienstoorlogen en de naderende nieuwe tijden ervaart Skord in volle omvang van heiligheid, bedrog, wreedheid en ongebreidelde misdaad. Ekmans kennis van historische, natuurhistorische en mystieke gegevens is indrukwekkend. Wijdlopigheid en al te ver gedreven detaillering spelen haar soms parten. Een verre van alledaagse roman die het episch talent en de geestelijke spankracht van de schrijfster bevestigt.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ekman, K. - De dwaas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.