Harrison, Sarah - Zwanenzang - (`Liefde is sterk. Het lot is st

Schrijver:
Titel: Zwanenzang - (`Liefde is sterk. Het lot is sterker.`)
ISBN: 9789026984822
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf/Unieboek - paperb. met flappen
Bijzonderheden: 2006, 455 pp boek verkeert vrijwel in nieuwstaat
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Polly Durrance is het buitenbeentje van een rommelig gezin met zelfzuchtige ouders. Wat ze mist bij haar ouders, probeert ze te vinden in het sinistere portret van haar overgrootvader John Ashe. Ze heeft hem nooit gekend, maar voelt zich aangetrokken tot zijn duistere aanblik. Door te trouwen hoopt Polly de veiligheid en geborgenheid te vinden waar ze altijd naar heeft verlangd. Maar juist op haar huwelijksdag ontmoet ze een man die ze maar één keer eerder heeft gezien, maar die haar sindsdien heeft achtervolgd in haar dromen. Een man die liefde en geluk uitstraalt, als de belofte van zonlicht. Vanaf het moment van hun ontmoeting is Pollys lot bezegeld Over de boeken van Sarah Harrison: Een spannend boek over dromen, ambitie en allesvernietigende liefde. Vriendin Intrigerende psychologische roman, met groot inlevingsvermogen en oog voor details. NBD De Engelse Sarah Harrison is de auteur van vele bestsellers, waaronder De paardenheuvel en De bronzen hond. Ze schrijft met gevoel en inzicht over vrouwen in andere tijden en situaties, waarbij ze originele invalshoeken kiest.

Recensie(s)

Bryn heeft, na een onderbroken rugbycarriere, zich met groot succes gestort op de architectuur. Zijn vrouw Linda ontwikkelt zich van secretaresse tot organisator van speciale feesten. Polly komt uit een gezin waar de ouders hun kinderen verwaarlozen. Ze wordt door haar zus uit een kraakpand gehaald en heeft diverse baantjes in de horeca, waar ze opklimt tot manager. De levens van deze drie hoofdpersonen kruisen elkaar: op de avond die eigenlijk de kroon op Bryns succesvolle carriere en leven zou moeten zijn, doet hij een verschikkelijke ontdekking. De schrijfster weeft als het ware een web over de periode 1979-2003. Het verleden werpt schaduwen vooruit en de auteur maakt hiermee de lotsbestemming van de protagonisten helder. Zij maakt in deze intrigerende, psychologische roman gebruik van wisselende perspectieven en verschillende sprongen in de tijd. Ze bouwt het boek zorgvuldig op, met groot inlevingsvermogen en oog voor details. In de Engelse pers is de roman enthousiast ontvangen.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harrison, Sarah - Zwanenzang - (`Liefde is sterk. Het lot is sterker.`)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.