Kureishi, Hanif - Mijn oor aan je hart

Schrijver:
Titel: Mijn oor aan je hart
ISBN: 9789023419136
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2006, 1e druk, luxe paperback, 235 pp, als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Elf jaar na de dood van zijn vader stuit de schrijver Hanif Kureishi op een manuscript van zijn vader, die vanuit India naar Engeland kwam en er in een eenvoudig baantje belandde, maar in de avonduren aan een literaire carrière bouwde ? al kreeg hij geen van zijn boeken ooit in Engeland gepubliceerd. De nieuwsgierigheid van de zoon, die het wél tot een gewaardeerd schrijverschap heeft gebracht, is gewekt en met rode oortjes leest hij het evident autobiografische manuscript van zijn vader, An Indian Adolescence, geschreven in de nadagen van diens 'schrijverschap'. De zoon leert veel over zijn vader en over zichzelf en zíjn schrijverschap. Want hij mag dan in Engeland zijn geboren en getogen, door zijn vader heeft hij veel meer vreemdheid in zich dan hij ooit heeft beseft. De queeste naar zijn vader wordt een queeste naar zichzelf, naar zijn wortels, naar de cultuur van India en Engeland, naar die van het Oosten en het Westen, naar de conflictueuze ontmoeting tussen beide, midden in de westerse metropool Londen.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kureishi, Hanif - Mijn oor aan je hart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.