MacNamara, Julian - 4 × 4. Het complete boek van off the road v

Schrijver:
Titel: 4 × 4. Het complete boek van off the road voertuigen.
ISBN: 9061205158
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar, Rijswijk
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1986, 163 blz. Met foto's.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vertaling van : 4-wheel Drive.

Off the road voertuigen, of ook vaak genoemd 4x4 voertuigen (4 wielen én 4 door de motor aangedreven), zijn de laatste jaren in steeds grotere aantallen op de Nederlandse wegen te vinden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er bij deze nieuwe rage ook publicaties zouden gaan volgen. Dit boek is daar een duidelijk voorbeeld van. Het boek begint, heel logisch, met een terugblik in de historie. Aan de orde komen in min of meer chronologische volgorde: militaire invloeden bij het ontstaan, de bruikbaarheid, luxe vierwielaandrijvers, de aantrekkingskracht van de jeep, de prestatiegeneratie en eindigt met de nieuwe oogst 4x4 voertuigen. De goed leesbare tekst is voorzien van vaak erg toepasselijke illustraties; meest zwart-wit, deels kleur.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.