Dis, Adriaan van - Zilver of het verlies van de onschuld / druk

Schrijver:
Titel: Zilver of het verlies van de onschuld / druk 1
ISBN: 9789029027151
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: 7e druk 1992. 160 pp. In zeer goede staat.
Prijs: € 2,75
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Zilver, een weeskind, groeit op onder de hoede van een pinnige en liefdeloze gouvernante. Na geld te hebben ontvreemd uit de huishoudkas, wordt Zilver voor een strengere opvoeding naar een internaat in de Achterhoek gestuurd. Onder het harde internaatsregime wordt de puber Zilver door schade en schande wijzer en wordt hij man. In precieuze, poëtische en soms iets gekunstelde bewoordingen schetst de auteur het seksueel ontluiken ('of het verlies van de onschuld') van zijn wat dromerige en sensitieve hoofdpersoon in een sfeer van Nederland in de vijftiger/zestiger jaren. Met Zilver trekt de auteur naar thematiek en toonzetting de lijn voort die hij begonnen is in zijn prozadebuut "Nathan Sid" uit 1984.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.