Straaten, H. van - Wonderland

Schrijver:
Titel: Wonderland
ISBN: 9789050006323
Taal: Nederlands
Uitgever: Vassallucci
Bijzonderheden: 2003, 143 pp. Hardcover. Nieuw!
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
David John Coombs, alias DJ Coombs, voelt zich gevangen in de Engelse kustplaats waar hij woont, waar de enige bron van vermaak een vervallen amusementspier is. In een oud vliegtuig wacht hij op zijn vriend Slimy, die hij een schokkende onthulling heeft te doen. Introspectieve jeugdroman die eigenlijk een lange gedachtegang is: DJ reflecteert op de geschiedenis van zijn familie, de badplaats en zichzelf, waarbij God, dromen en verval een sleutelrol spelen. Hier en daar wordt verwezen naar de onthulling die DJ wil doen, maar pas op het laatst wordt het duidelijk waar het nu eigenlijk om gaat. De kracht van het verhaal, dat heel veelbelovend begint, zit hem in het taalgebruik: scherp, treffend en hier en daar ironisch. De zwakte bestaat uit het feit dat de auteur de spanning in het verhaal te laat opvoert. DJ's gedachtespinsels en zijn familiegeschiedenis blijven niet boeien, vooral omdat er zoveel wordt herhaald. De belofte op de flaptekst (spanning, geen 'navelstaarderij') wordt dan ook eigenlijk niet waargemaakt. De auteur is een bekend illustrator en heeft verschillende kinderboeken geschreven. Vanaf ca. 14 jaar.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Straaten, H. van - Wonderland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.