Lalwani, Nikita - Begaafd

Schrijver:
Titel: Begaafd
ISBN: 9789023425410
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2007, 1e druk, paperback, 341 pp, als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Rumi Vashey is tien jaar, twee maanden, dertien dagen, twee uur, tweeënveertig minuten en zes seconden oud. De kans dat ze samen met John Kemble van school naar huis loopt is 0,2142 - een kans die aanzienlijk wordt verkleind door de dikke wollen maillots die ze van haar vader moet dragen.
Rumi is hoogbegaafd en haar vader leidt haar met ijzeren discipline naar de vervroegde toelatingsexamens voor de universiteit van Oxford. Gedreven door zijn eigen droom van een betere toekomst voert hij de druk op zijn dochter op tot het onvermijdelijke gebeurt: Rumi vlucht de examenzaal uit en trekt haar eigen toekomstplannen.

Begaafd is een hartveroverende coming of age-roman waarin Nikita Lalwani een klassiek immigrantenverhaal vervlecht met een origineel, verfijnd portret van een bijzondere en eigenzinnige tiener. Gedragen door een intense en vlijmscherpe stijl, zal Begaafd geen lezer onberoerd laten.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.10 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lalwani, Nikita - Begaafd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.