Krishnamurti - Laatste Dagboek

Schrijver:
Titel: Laatste Dagboek
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: als nieuw, nieuwstaat
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is uniek: het is het enige van alles wat van Krishnamurti gepubliceerd is, waarvan de inhoud door hem in volstrekte eenzaamheid is gedicteerd aan een bandopname-apparaat. In februari 1983 begon Krishnamurti in Pine Cottage (Calif ornië) met het dicteren van teksten voor deze uitgave. Meer dan ooit komen we in deze teksten Krishnamurti zeer na. Het merendeel van de notities begint bij met een sfeervolle natuurbeschrijving, zoals dat ook in andere uitgaven van hem het geval is. Het is merkwaardig hoe de laatste en misschien meest indrukwekkende tekst over dood en sterven spreekt. Voor ons is dit de laatste gelegenheid waarbij we Krishnamurti kunnen lezen in gesprek met zichzelf in een huis waar hij twee jaar later, 17 februari 1986, overleed.

Krishnamurti's gedachten zijn altijd actueel, helder en inspirerend, zijn visie op maatschappelijke en persoonlijke vraagstukken opbouwend. Tot aan zijn overlijden blijkt hij niets aan geestkracht te hebben ingeboet.Recensie(s)

Korte stukjes tekst, door de 'geestelijke leider' Krishnamurti (1895-1986) gesproken aan het eind van zijn leven. Veel gaat over de natuur en de schoonheid ervan. Veel ook over de aard van de mens en over hoe hij zou kunnen leven, los van denken en conditioneringen: thema's die in alle teksten van Krishnamurti terugkomen. Het boek bevat daarom niet zoveel nieuws. De boodschap van Krishnamurti is herhaaldelijk gedrukt en in elk werk van hem te vinden. Het specifieke van deze bundel is het meer persoonlijke en meditatieve karakter ervan. Het is daardoor leesbaarder dan andere bundels

als nieuw, nieuwstaat, lichte verkleuring, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,00 Pakketpost € 6,00 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Krishnamurti - Laatste Dagboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.