Zentgraaff, H.C. - Op oude paden deel 1 en deel 2

Schrijver:
Titel: Op oude paden deel 1 en deel 2
Taal: Nederlands
Uitgever: Koninklijke drukkerij De Unie z.j. (ca. 1935), 1ste drukken
Bijzonderheden: 2 gebonden hardcovers 272 en 270pp. in goede staat, ruggen wat verkleurd, verhalen uit het oude Indië.
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
H.C. Zentgraaff - Hoofdinhoud

Trok in 1893 als 19-jarige met weinig schoolopleiding maar veel zucht naar avontuur naar de Oost en nam dienst in het Indische leger waar hij als onderofficier in zijn vrije tijd in Indische kranten kritische verhalen publiceerde over sociale misstanden. Daarna freelance journalist, die vaak opzienbarend nieuws bracht dat hem nogal eens aanklachten wegens smaad bezorgde. Op den duur grondig kenner van land en volk in de Archipel, typisch koloniale imperialist en na zijn vijftigste als hoofdredacteur van grote kranten een zeer invloedrijke opinievormer, die met zijn voortdurende ruzies en scheldpartijen maatgevend was voor de journalistiek in de tropen. Zijn beschouwingen dreven in de jaren dertig velen in Indië in de richting van de NSB, maar zelf bleef hij tot zijn dood toe ongebonden. Ongemakkelijke man, gehaat en gevreesd bij wie zijn aanvallen duchtten, maar bewonderd door de tabaksplanters, de heren van de thee en de suikerlords.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zentgraaff, H.C. - Op oude paden deel 1 en deel 2 Zentgraaff, H.C. - Op oude paden deel 1 en deel 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.